Acasa / Headlines / Soția unui afacerist gorjean a reacționat pe Facebook în urma incendiului de la Bamboo! Uite ce a scris!

Soția unui afacerist gorjean a reacționat pe Facebook în urma incendiului de la Bamboo! Uite ce a scris!

Soția unui afacerist gorjean a reacționat pe Facebook în urma incendiului de la Bamboo! Uite ce a scris!În urma tragediei care s-a produs în clubul Bamboo din București, soția unui gorjean a simțit nevoia să reacționeze pe pagina sa de socializare, astfel că a scris un mesaj, iar ulterior a revenit cu al doilea, după ce un prieten virtual a scos-o din sărite. Cea care a postat un mesaj pe Facebook, pentru victimele de la Bamboo, este Delia Matache, soția gorjeanului Răzvan Munteanu.„Sper că sunteți safe și că nu a pățit nimeni nimic grav. Gândurile mele bune merg către voi”, a scris Delia pe contul personal de socializare.

La scurt timp, aceasta a revenit cu un mesaj, după ce prietenii virtuali au avut critici la adresa celor care au fost răniți în incendiu. „Ţi se pare o glumă că a luat iar foc un club cu oameni în el? Chiar nu e cazul de speculaţii şi, indiferent de cauză, rezultatul e acelaşi. Momentan mi se pare important să ne concentrăm pe victime”, a mai scris Delia. În urma incendiului, Clubul Bamboo a ars în totalitate, iar 41 de persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*