Soțul Octaviei Geamănu mai vrea un copil: ”dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’

0
138

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă gurile rele au răspândit diverse zvonuri cum că relaţia lor nu se află într-o stare prea bună, celor doi le merge din ce în ce mai bine şi au o familie fericită. Acest lucru este dovedit şi de dorinţa lui de a deveni din nou tată.

Marian Ionescu şi Octavia Geamănu au împreună un băieţel minunat, care de curând a împlinit 3 anişori. Micuţul Andrei le înseninează fiecare zi şi se pare că deja îi calcă pe urme celebrului său tată. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, cântând la pian sau la chitară. Liderul formaţiei „Direcţia 5” este topit după copii şi îşi doreşte ca în viitorul apropiat să îi facă un Andrei un frăţior sau o surioară.

„Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’, a mărturisit artistul pentru OK!.

Marian Ionescu îşi aminteşte cu drag şi emoţie de perioada Crăciunului de acum trei ani când micuţul Andrei avea abia o lună. De aceea, artistul vrea ca în curând să li se mai alăture încă un copil pentru a petrece în patru zilele de sărbătoare. Cât despre perioada de după, Marian şi Octavia programează să se relaxeze într-o vacaţă de neuitat în ianuarie pentru a-şi încărca bateriile pentru noul an.

”Crăciunul din 2016, când Andrei avea o lună şi un pic  şi îi simţeam prezenţa în casă, a fost minunat. Amestecat cu atmosfera de sărbătoare  şi bebeluşul pe care îl aveam în braţe, a fost de milioane. Acum, până pe 27 decembrie sunt în turneu. Zilele în care sunt acasă, puţine la număr, mi le petrec cu Octavia şi Andrei. De Revelion vom canta, iar în ianuarie suntem în vacanţă şi încercăm să mergem undeva, dacă strângem bani până atunci”, a mai povestit Marian Ionescu pentru aceeaşi sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here