Acasa / Headlines / Super concert Andra, la Tg-Jiu

Super concert Andra, la Tg-Jiu

Una dintre cele mai bune voci ale României, Andra, s-a întors la Tg-Jiu pentru un super concert în parcarea Hypermarketului Carrefour Târgu Jiu. Mii de gorjeni au luat cu asalt parcarea mall-ului pentru a participa la un concert în aer liber cum nu a mai fost în orașul nostru. Melodiile iubitei interprete atât de cunoscute au fost cântate la unison de oamenii prezenți, într-un spectacol de lumini, artificii și foc.

Alături de Andra, pe scenă, și-au făcut apariția și Connect-R, What’s UP și Dan Bitman care au cântat alături de frumoasa artistă. Jurata de la „Vocea României” a declarat că în afară de târgujianca Elena Hasna, un alt concurent din Tg-Jiu se va afla în echipa ei de la Vocea României dar că încă nu ne poate dezvălui numele.
La finalul concertului Cătălin Măruță și-a făcut și el apariția pe scenă declarând că se simte minunat ori de câte are ocazia să se întoarcă acasă. Andra capătă popularitate și pe plan internațional prin colaborări cu nume mari ca David Bisbal, Pachanga sau Enrique Iglesias, artistul său preferat. Piesele interpretate de ea ajung hit-uri instantaneu și au atins chiar și o sută de milioane de vizualizări pe youtube. Cu un grup de fani din ce în ce mai numeros, frumoasa româncă umple sălile de concerte pretutindeni.

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*