Acasa / Headlines / Surpriză de proporții de care a avut parte actorul Marian Negrescu la împlinirea vârstei de 60 de ani

Surpriză de proporții de care a avut parte actorul Marian Negrescu la împlinirea vârstei de 60 de ani

Actorul și regizorul Marian Negrescu a împlinit, ieri, vârsta de 60 de ani. De ziua sa de naștere, artistul a fost pe scenă. A jucat într-o piesă prezentată pe scena teatrului din Turda, care aniversează 70 de ani de la înființare, iar teatrul din Târgu Jiu a fost invitat la această frumoasă aniversare. La finalul piesei, Marian Negrescu, care a înființat teatrul din Târgu Jiu, a avut parte de o mare surpriză. Pe scenă au apărut membrii familiei sale, dar și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Marian Negrescu nu a știut nimic despre prezența lor la Turda.

„Ziua de astăzi o dedicăm unei persoane deosebite și foarte importante pentru municipiul Târgu Jiu.

Marian Negrescu, cel care a avut o contribuție uriașă pentru ceea ce reprezintă acum teatrul în Târgu Jiu, împlinește 60 de ani. Numele său va rămâne strâns legat de istoria orașului nostru, câștigând respectul generațiilor de azi, dar și al celor viitoare, pentru modul în care a evoluat Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”. Îi suntem recunoscători pentru tot ce a făcut pe parcursul carierei sale în acest domeniu, îi mulțumim pentru spectacolele extraordinare cu care i-a încântat pe iubitorii de teatru și pentru modul în care a știut mereu să le organizeze.

Sunt onorat să-i fiu alături, în ceas aniversar, aici, la Turda, la aniversarea a 70 de ani de existență a Teatrului “Aureliu Manea”. La mulți ani, maestre!“, a fost mesajul postat de primarul Romanescu pe pagina sa de Facebook.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*