Acasa / Headlines / Surprizele municipalității de 1 Decembrie. Vezi aici programul complet al evenimentelor!

Surprizele municipalității de 1 Decembrie. Vezi aici programul complet al evenimentelor!

Primăria Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși”, alături de Consiliul Județean Gorj și alte instituții de cultură din județul Gorj, le pregătesc târgujienilor mai multe surprize cu ocazia Zilei Naționale a României 2018.

Seria acțiunilor dedicate zilei de 1 Decembrie 2018 și Centenarului Marii Uniri de la 1918 debutează la ora 11:00, în Parcul Coloanei Infinitului (Calea București), cu o impresionantă paradă militară. La ora 12:45 este programată deschiderea Târgului de Moș Nicolae, unde aproximativ 30 de meșteri populari și comercianți vor oferi spre vânzare produse tradiționale de sezon, precum și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.Târgujienii vor avea parte de spectacole de muzică ușoară, populară și rock oferite de elevii Palatului Copiilor, membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” și formația Ember Fire din Republica Moldova, precum și proiecții de filme și momente istorice susținute de actorii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Concert INNA

Începând cu ora 20:00, municipiul Târgu Jiu va îmbrăca haine de sărbătoare, odată cu pornirea iluminatului festiv, iar seara se va încheia cu un impresionant concert oferit de cunoscuta artistă INNA.

PROGRAM 1 DECEMBRIE 2018

Locaţie: Parcul Coloanei Infinitului (Calea Bucureşti)
Orele 11: 00 – 12 :30 Paradă Militară şi discursuri oficiale

Locaţie: Piaţa Prefecturii
Ora 12:45 Deschidere oficială Târg Moş Nicolae
Ora 17:00 Intonarea Imnului Naţional al României (corul de elevi al Colegiului Naţional “Spiru Haret” din Târgu Jiu)
Ora 17:05 Spectacol de muzică susţinut de elevii Palatului Copiilor din Târgu Jiu
Ora 17:20 Momente istorice susţinute de Teatrul „Elvira Godeanu”, CJCPCT, Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” – Proiecţii secvenţe filme istorice
Ora 18:20 Spectacol muzică populară cu mesaj patriotic susţinut de soliştii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu
Ora 19: 00 DJ Prandea
Ora 19:10 Spectacol de muzică rock susţinut de formaţia Ember Fire din Republica Moldova
Ora 19:30 Warm-up DJ Prandea
Ora 20:00 Aprinderea iluminatului festiv
Ora 20:05 Spectacol de muzică uşoară susţinut de INNA

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*