Acasa / Headlines / Tea, eleva din CNTV pasionată de fotografie: „Într-o fotografie, viața nu îți mai cere nimic, decât să zâmbești!”

Tea, eleva din CNTV pasionată de fotografie: „Într-o fotografie, viața nu îți mai cere nimic, decât să zâmbești!”

teodora tutunaru 3Teodora Tutunaru din Târgu-Jiu este o elevă în vârstă de 17 ani, pasionată de fotografie. Tea, căci așa îi spun toți prietenii, este dornică să învețe cât mai multe despre arta fotografiei și spune că pe viitor ar vrea să aibă o meserie bazată cât mai mult pe comunicarea cu alți oameni.

Acum este elevă a Colegiului Național Tudor Vladimirescu, clasa a XI-a la profilul matematică-informatică intensiv. Teodora Tutunaru, la cei 17 ani ai săi, este pasionată de sport și fotografie. „Am făcut opt ani de tenis, dar din cauza lipsei de timp am fost nevoită să renunț. Acum îmi petrec timpul liber alături de prieteni și din când în când desenez. Principala pasiune este fotografia”, a spus Tea Tutunaru, pentru Revista Cult-ura. A descoperit că este atrasă de fotografie în urmă cu trei ani, când a găsit întâmplător în mașină aparatul foto al părinților. A făcut atunci câteva fotografii, din plictiseală, după cum singură mărturisește, apoi totul a devenit serios!

teodora tutunaru 1„Observam viețuitoare mici, parcă aruncate prin iarbă, păsări care se ascundeau printre crengile copacilor, îmi plăcea să descopăr lucrurile ferite de ochii lumii. Asta m-a făcut să iubesc fotografia. Nu am urmat cursuri în acest domeniu, încă. Aș fi dispusă să investesc atât cât consider eu că am nevoie pentru a realiza ce îmi propun. Ce înseamnă fotografia pentru mine?… este o întrebare pe care și eu mi-o adresez uneori. În momentul de față, pentru mine înseamnă pur și simplu: fericire. Este modul meu de a mă simți bine, deoarece este printre singurele lucruri pe care le fac, cu maximă plăcere, fără ca cineva să-mi interzică să mă exprim liber. Într-o fotografie oamenii nu sunt triști, nu se ceartă, viața nu îți mai cere nimic, decât să zâmbești ca să fie o poză bună. Fotografia e modul meu de a-mi păstra fericirea”, a declarat Tea Tutunaru.

Adoră să capteze lucrurile și ființele mici

teodora tutunaru 2Prietenii îi apreciază munca și o caută pentru diverse ședințe foto. Unul dintre cele mai importante momente de până acum a fost acela în care a fotografiat nunta unor amici! „Îmi place să captez lucrurile mici, aproape neobservabile. Iubesc animalele, îmi place să le surprind în natură. Îmi place, de asemenea, să interacționez cu persoane în timpul ședințelor foto, să le descopăr și să le fac să se simtă bine. Nu am dezvoltat această pasiune cu scopul de a câștiga bani, dar am fost sfătuită de mulți prieteni și familie să cer o anumită sumă în schimbul ședințelor foto. (…) Prefer să fac lucrurile în felul meu, fără să vreau să demonstrez ceva lumii. (…) A fost un sentiment foarte plăcut să știu că există cineva care ar avea încredere că eu aș putea să realizez ceva frumos la unul dintre cele mai importante momente pentru ei!”, a afirmat eleva talentată. Pe Tea o puteți găsi pe Facebook dacă căutați „Tea Photography”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*