Un magician îndrăgit va face show la Țicleni! Ce poți vedea la spectacolul lui Christianis

0
40

„FANTASTIC MAGIC SHOW” va avea loc pe 19 octombrie, la Casa de Cultură din orașul Țicleni, de la ora 18:00. Biletul costă doar 10 lei și spectacolul este destinat, în special, copiilor, dar și adulților cărora le plac numerele de magie!

Unul dintre cei mai îndrăgiți magicieni ai ultimilor ani vine la Țicleni pentru un spectacol care se anunță inedit! Magicianul Christianis va prezenta o serie fascinantă de numere de magie și iluzionism dedicate atât copiilor, cât și adulților. Magicianul Christianis aduce la Țicleni unul dintre cele mai aplaudate spectacole de magie pentru copii de la noi din țară și deschide o lume fantastică prin apariții cu papagali ara, într-o combinație interactivă cu elemente de scamatorie, promițându-le celor care vor asista la show, o lume minunată plină de mister! „Magicianul Christianis vă prezintă un show incendiar de magie, iluzionism, levitație, vă invită să intrați într-o lume magică, plină de mister și fascinantă!”, spun organizatorii evenimentului de la Țicleni.

Cine este Christianis

Cristian Constantin Aradei practică iluzionismul încă de la vârsta de 14 ani, până în prezent susţinând spectacole peste tot în lume. „La 7 ani am văzut un spectacol de circ susţinut de fosta secţie a circului de stat care poposise în oraşul meu natal, Bacău, de atunci am rămas impresionat şi pe veci îndrăgostit de arta circului. Îmi doream foarte mult să mă fac dresor însă uşor m-am îndreptat către arta iluzionismului şi am până acum aproape 20 de ani de activitate. Ai satisfacţie și materială, dar bucuria sufletească este cea mai importantă, este acea bucurie de a mulţumi publicul şi de a-l amuza. Iluzionismul este arta în care se folosesc mici înşelăciuni scuzabile doar pentru amuzamentul publicului. Dacă ai talent pentru asta înveţi foarte repede. Eu am urmat şcoala de circ de la Chişinău. Dat fiind faptul că sunt membru „Internaţional Brotherhood of Magicians”, care este cea mai mare organizaţie a magicienilor din întreaga lume, am colaborat cu Laura Kibel, Saragossa Band, No Merci, Haddaway”, spunea într-un interviu Magicianul Christianis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here