Acasa / Monden / Un nou premiu în palmaresul solistei Petronela Bîrsilă

Un nou premiu în palmaresul solistei Petronela Bîrsilă

petronela birsila motruLa Bacău a avut loc, în perioada 12-14 mai, Festivalul Internaţional „Mărul de Aur“, organizat cu sprijinul financiar al Primăriei Bacău. Concursul, la care au participat peste 250 de tineri din 13 țări, a avut loc sâmbătă, 13 mai, la Teatrul „Radu Beligan” din Bacău, duminică având loc Concertul de Gală, la care au participat mari nume ale lumii artistice. La acest festival internațional, motreanca Petronela Bîrsilă a obținut premiul III, concurând alături de peste 250 de participanți foarte talentați.

petornela diplomaLa fel ca de fiecare dată, interpreta Petronela Bîrsilă, în vârstă de 15 ani, originară din municipiul Motru și elevă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu, a impresionat juriul prin calitățile sale vocale, reușind să obțină premiul III. Talentata gorjeancă are o voce spectaculoasă și știe să cânte la nai, dar și la mai multe pseudoinstrumente, fiind eleva maestrului Ștefan Popescu de Școala Populară de Artă Târgu-Jiu.

petronela„Am obținut Premiul III în cadrul Festivalului Internațional «Mărul de aur 2017». Un festival foarte frumos la care au luat parte 13 țări și au concurat peste 200 de copii și tineri foarte talentați. Sunt foarte mândră că și de această dată am putut aduce în Gorj încă un premiu de la un festival cu prestigiu!”, a spus interpreta Petronela Bîrsilă. Solista are la activ zeci de medalii și premii, o participare încununată de succes la emisiunea „Next Star” și multe planuri de viitor! În această vară, Petronela Bîrsilă va participa la un alt festival internațional care va avea loc în Ukraina.

petronela brsila 2petronela 2petronela 1

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*