Véronique Thual Chauvel, Claire şi Lucie Chauvel din nou la Târgu Jiu!

0
32

Spectacol inedit la Târgu Jiu. Pianista Véronique Thual Chauvel alături de fiicele sale Claire și Lucie Chauvel revin în orașul lui Brâncuși pentru a încânta publicul. Evenimentul va avea loc joi la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”.

Parteneriatul român-francez, încheiat între Școala Populară de Artă Târgu Jiu, și pianista Véronique Thual Chauvel (Bretania – Franța) și-a arătat rezultatele în aproape tradiționala Școală de Vară, pentru tinerii gorejni pianiști și violoniști și în recitalurile în care au evoluat, atât distinsa pianistă, Véronique Thual Chauvel, cât și fiicele sale, talentatele violoniste, Claire și Lucie Chauvel. Joi, 1 noiembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu”, va avea loc un nou recital al distinșilor oaspeți, alături de elevi ai Școlii Populare de Artă, de la clasele profesorilor Narcis Iacob și Mihaela Sanda Popescu.

În programul serii se va asculta:
Francoeur Kreisler – Sicilienne et Rigaudon
W.A. Mozart – Sonate en Ré Majeur à 4 mains
L.V. Beethoven – Sonate n0 8 op.13 ″Pathétique″
G. Gabrielle – Trio no 2 en Ré Majeur
J. Pachelbel – Canon en Ré Majeur

Ca de fiecare dată, prezentarea concertului îi aparține doamnei prof. Mihaela Sanda Popescu, se arată într-un comunicat trimis de Școala Populară de Artă din Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here