Acasa / Monden / Vezi cum arată casa Mariei Constantin! Artista cultivă porumb și legume!

Vezi cum arată casa Mariei Constantin! Artista cultivă porumb și legume!

Fosta membră a Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” are o casă de vis în localitatea natală. Deși locuiește de mai mulți ani în capitală, Maria Constantin este încă legată de meleagurile natale. De casa din satul Livezi se ocupă mama artistei care a demonstart că este un fermier desăvârșit.

Solista de muzică populară Maria Constantin s-a născut pe 2 martie 1987 în localitatea Bălcești. Copilăria și-a petrecut-o în satul Livezi la mai puțin de 80 de kilometri de Râmnicu Vâlcea. Casa părintească a părăsit-o imediat după absolvirea școlii primare când artista a mers la Târgu Jiu pentru a studia în cadrul Liceului de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secția Flaut.

Mama ține casa

Casa familiei Constantin este amplasată lângă vechea biserică din sat și este moștenire din partea tatălui Mariei. După moartea acestuia, gospodăria a rămas pe mâna mamei care se ocupă cu responsabilitate de tot ce înseamnă viața la țară. Femeia nu se dă în spate de la muncă având chiar și utilaje agricole care să–i ușureze munca. „Cu Maria am stat aici pana cand ea a implinit 7 luni, cand ne-am mutat cu totii la apartament, în Târgu Jiu. Dar normal ca veneam foarte des aici, mai ales că soțul meu era plecat trei săptămâni pe lună cu ansamblul, prin țară. Acum, după moartea lui, stau numai aici, în apartamentul din oraș l-am lasat pe baiatul meu”, a declarat mama Mariei.

În curtea din Livezi mama Mariei cultiva porumb, vita de vie și legume, crește patru porci și găini îngrijind totodată și stupii de albine.

2 comentarii

  1. Cum arată casa că nu văd nici o poză..Umblați cu minciuni !

  2. deci a invatat flaut!? Am spus si multi nu au vrut sa creada ,toti pe unde a trecut poarta acum…cocoasa !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*