VIDEO: Și-a tatuat timp de cinci ore Coloana lui Brâncuși

0
194

tatuaj 2Un târgujian în vârstă de 22 de ani, care trăiește și muncește de mai mulți ani în Italia, și-a tatuat pe braț unul dintre simbolurile Gorjului și României: Coloana „fără de Sfârșit”. Tatuajul a durat cinci ore și a fost realizat în Italia, tot de către un român. „Am făcut tatuajele în Italia, artistul fiind un român de-al nostru, pasionat şi el de istorie, cu o experienţă de aproape 24 de ani în domeniul tatuajelor şi îmi este prieten drag. Numele lui este Şerban Marius Dorin şi este din Deva. Toată lucrarea a durat 5 ore jumate cu mici pauze deoarece sunt fumător. Am mai văzut lucrări făcute de el cu lupul dacic şi luptători daci, dar se pare ca eu am fost primul care a ales să îşi tatueze Coloana Infinită”, ne spune Ionuţ Andrei Pîrvulescu. Acesta și-a mai tatuat pe braț lupul dacic, dar şi un chip de dac. „Portretul dacului care este mai exact un pileat care reprezintă originea noastră , iar lupul dacic tot la fel ne reprezintă şi l-am adăugat în completarea portretului”, ne-a explicat tânărul.

„Țin foarte mult la oraşul meu”

tatuaj 1Ionuţ Andrei Pîrvulescu spune că a dorit să poarte peste tot cu el ceva drag, de acasă, și că a vrut în acest fel să aducă un omagiu eroilor din Primul Război Mondial: „Ideea principala este să am ceva ce nu are oricine sa fiu mai diferit şi am ales să merg pe o temă istorică. Eu ţin foarte mult la oraşul meu şi mi-am dorit foarte mult să imprim în piele Coloana Infinită, în primul rând ca omagiu eroilor gorjeni care au luptat în Primul Război Mondial pentru a-şi apăra ţara“, a spus Andrei. Tânărul şi-a mai tatuat şi lupul dacic, dar şi un chip de dac. „Portretul dacului care este mai exact un pileat care reprezintă originea noastră , iar lupul dacic tot la fel ne reprezintă şi l-am adăugat în completarea portretului”.

Andrei Ionuţ Pîrvulescu lucrează ca secretar pentru o societate care are domeniul principal construcţii, dar vrea să se întoarcă acasă în această vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here