3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăNationalArafat avertizează că românii trebuie să fie pregătiți în caz de o...

Arafat avertizează că românii trebuie să fie pregătiți în caz de o pană majoră de curent

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a explicat că românii trebuie să fie pregătiţi pentru o pană de curent majoră, mai ales că urmează să se instaleze iarna, astfel că a solicitat prefecturilor ca, în cadrul şedintelor de CJSU, să verifice spitalele sau alte instituţii sau entităţi, dacă sunt pregătite pentru o asemenea pană de curent, potrivit ziare.com.

Arafat a precizat că fiecare familie trebuie să aibă şi o trusă de urgenţă. Acesta a precizat, la Digi24, duminică seară, că românii trebuie să fie pregătiţi în cazul unei pene de curent.

”Trebuie să fim pregătiţi, indiferent că avem sau nu război lângă noi, pentru că un motiv de întrerupere a curentului, nu neapărat pe o ţară întreagă, dar pe unele zone, pe o durată mai îndelungată îl reprezintă furtunile şi condiţiile meteo extreme. Am trecut prin această situaţie la sfârşitul lui 2017, începutul lui 2018, în vestul ţării şi în sudul ţării şi a trebuit să asigurăm generatoare pe o durată mai lungă, pe câteva zile, până s-a reuşit repararea sistemului de transport şi ajungerea curentului către cetăţeni”, a declarat Arafat.

 

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de 13.01.2023

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de...

1,5 milioane de ucraineni din regiunea Odesa, în beznă pentru câteva zile, după bombardamentele rușilor

0
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski , a anunţat sâmbătă seară că atacurile Rusiei din cursul nopţii...

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de 05.12.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!