Cele mai bine vândute parfumuri ale momentului, pentru femei

0
264

La parfumuri se întâmplă de obicei ca la haine. Nu vrei mereu să porți mereu același lucru. Într-o zi vrei o fustă, în alta o rochie, în următoarea pantaloni. În funcție de starea ta de spirit, de vreme sau de planurile pe care le ai, vrei să porți o ținută sau alta. Același lucru este valabil și pentru parfumuri. Există momente în care tânjești arome de citrice, în timp ce alte zile sunt pentru parfumuri cu arome florale, lemnoase, dulci, exotice. Desigur, există elemente de bază care nu dau greș niciodată, care evocă momente plăcute, te duc în locuri magice și te fac să te simți foarte special. De aceea, aceste parfumuri au mereu un loc privilegiat în colecția multor doamne și domnișoare.

La Vie est Belle de Lancome

Acest parfum proaspăt, dulce și floral este încărcat de personalitate. Știați că este inspirat de Le Sucrès, unul dintre cele mai cunoscute dulciuri de la una dintre legendarele patiserii pariziene ? Combinația sa de tuberoză, cu floare de portocal, iasomie și alun o face la fel de captivantă ca acest deliciu.

Chanel nr. 5

De când Marilyn Monroe a mărturisit într-un interviu pentru Life Magazine că purta doar câteva picături de Chanel nr.5 pentru a dormi, acest parfum a devenit un simbol al senzualității și al puterii feminine . Era 1952 și, de atunci, acest buchet floral dulce și luminos a însoțit femeile de toate generațiile care doresc să se simtă ca o diva.

Calvin Klein One

Evadează stereotipurile tradiționale de gen cu acest parfum unisex care a devenit favoritul a nenumărați bărbați, dar și femei. Este proaspăt, ușor, jovial, îndrăzneț. Secretul lui? Armonizează feminitatea florilor cu masculinitatea moscului pentru a obține parfumul care le place atât femeilor, cât și bărbaților.

Angel de Mugler

Pe lângă un parfum dulce și seducător , Angel vă invită să vă urmăriți visele. Sticla sa în formă de stea este un farmec nemaiîntâlnit, care conține o combinație a puterii de paciuli cu dulceața captivantă de praline, fructe de pădure roșii și un acord de vanilie învelitor.

Euphoria de Calvin Klein

După cum sugerează și numele său, Euphoria încearcă să vă trezească simțurile, astfel încât să vă simțiți plin de îndată ce îl mirosiți sau îl aplicați. Este proaspăt și floral, cu nuanțe orientale, ideal pentru întreaga zi. Aroma sa este delicată, cu o notă de mister care nu lasă pe nimeni indiferent. Fanii săi spun că se simt senzuali și plini de farmec atunci când îl folosesc.

Gucci Guilty

Acest parfum cu note orientale a fost lansat în 2019 și, în ciuda istoriei sale scurte, și-a câștigat un loc în prima linie a multor femei. De îndată ce îl aplicați, observați notele sale citrice care, încetul cu încetul, dau loc unui fundal mai floral. O aromă foarte apetisantă atât pentru zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale.

Beautiful de Este Lauder

Beautiful este cu siguranță unul dintre cele mai bune parfumuri de la Este Lauder. Cu o aromă puternică, florală, este adesea denumit „parfumul a o mie de flori”. Beautiful a fost prima oară lansat în 1985 și a fost un parfum preferat de foarte multe femei de-alungul anilor. Este un parfum perfect de purtat când mergi la o întâlnire romantică sau o noapte în oraș cu fetele. Este un parfum care îți va opține multe complimente și unul dintre cele mai bine vândute parufmuri de la Este Lauder.

Este Lauder parfum, comanda online

Soleil Brûlant de Tom Ford

Tom Ford nu este un brand de modă, este un mod de viață. Designerul a cultivat o estetică atât de recunoscută încât, imediat ce îi auzi numele, știi despre cine e vorba. Ford a lansat mai multe parfumuri Soleil, dar cel mai recent, Soleil Brûlant, este cel mai luxos. Totul, de la recipientul metalic, auriu, până la utilizarea indulgentă a chihlimbarului, a tămâiei și a mierii negre, denotă lux. Pe cât de extravagant este, Soleil Brûlant nu este deranjat. Adăugarea de note mai ușoare, cum ar fi piperul roz și mandarina, vă ajută să mențineți o senzualitate subtilă.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here