12.4 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăNationalCURS ACREDITAT DE CROITORIE, IN TARGU JIU - LOCURI LIMITATE PENTRU O...

CURS ACREDITAT DE CROITORIE, IN TARGU JIU – LOCURI LIMITATE PENTRU O NOUA SESIUNE DE CURS

Dacă sunteți interesat(ă) de un curs practic care să vă inițieze în tainele Croitoriei, Profesional New Consult organizează în perioada următoare un curs ce își propune să vă învețe cu deprinderea tiparelor pe care le puteți folosi pentru a confecționa articole vestimentare. În cadrul cursului, vei învăța, de asemenea, să coaseți manual și la mașina de cusut. Cursul se adresează tuturor celor ce doresc să execute, să croiască și să realizeze produse de îmbrăcăminte la comanda clientului. Prin urmare, pe lângă competențe de producție, lucrătorii din aceasta industrie vor fii capabili a oferi clienților sfaturi și soluții competente în alegerea materialelor și a modelului solicitat.

Ȋn cadrul cursului de Croitorie vor fi abordate noţiuni teoretice dar mai ales practice. Veți deprinde alături de un formator profesionist toate tainele unei meserii mereu de actualitate.

Mai multe informaţii şi ȋnscrieri curs la urmãtoarele date contact:

Pentru detalii despre cursul de Croitor vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia situat ȋn Piteşti, aflat la urmãtoarea locaţie:

  • Ne găsiți în Târgu Jiu, pe str. Victoriei, nr. 35A, parter (la parterul fostului hotel Laguna).

            Alte cursuri organizate de societate in aceastã perioadã sunt:

 Curs Infirmieră

Curs Operator CNC

Curs Tehnician Electronist

(P)

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
%d blogeri au apreciat: