De ce să alegi un tv Philips pentru living-ul tău

0
153

Televizoarele Philips sunt printre cele mai populare dispozitive de pe piață. Nu sunt doar foarte estetice, ci și foarte funcționale datorită celor mai noi tehnologii. Gadgeturile acestui brand au câștigat mulți utilizatori în ultimii ani. Verificați ce ar trebui să căutați atunci când alegeți un tv Philips.

Care sunt caracteristicile unui tv Philips?

Televizoarele moderne Philips sunt echipate cu un iluminat inovator care le deosebește de concurență. Ambilight este o tehnologie modernă care încorporează lumini speciale în jurul dispozitivului. Sunt sincronizate cu ecranul și sunetul. Există, de asemenea, o opțiune pentru a dezactiva complet această funcție. De ce utilizatorilor care dețin un tv OLED Philips le place atât de mult Ambilight? În primul rând, face televizorul să pară mult mai mare. În plus, face vizionarea filmelor mult mai plăcută.

Un tv Philips modern: SmartTV

Astăzi, un tv OLED Philips fără funcția Smart pur și simplu nu există. Datorită acestei opțiuni, puteți conecta televizorul cu alte dispozitive din apropiere sau puteți vizualiza fotografiile de pe smartphone, fără a fi nevoie de cablu. Această caracteristică se numește Simply Shake. În plus, televizoarele Philips au un asistent vocal încorporat, datorită căruia poți controla dispozitivul cu vocea.

Cele mai mari beneficii ale unui tv Philips

În afară de funcțiile menționate pe care le oferă tv Philips, utilizatorii subliniază multe alte avantaje. Trei dintre ele sunt caracteristice doar anumitor modele. Quantum Dot este cel mai popular. Este o tehnologie specială care folosește așa-numitele puncte cuantice. Datorită acestuia, ecranul are o calitate superioară, iar saturația culorilor este mult mai bună. Un tv OLED de la Philips vă va oferi o experiență cinematică completă.

Picture in Picture este un succes absolut propus de televizoarele Philips. Datorită acestei funcții, ecranul câștigă două suprafețe. Cea principală arată imaginea principală și puteți vedea altceva în colțul setului. Utilizatorii mărcii sunt încântați de difuzoarele Bowers & Wilkins. Brandul este un pionier în lumea audio. Un tv Philips echipat cu acest sistem oferă un sunet perfect, precum și o vizionare ideală.

Cel mai bun televizor Philips – ce dimensiuni sunt disponibile?

La fel ca dispozitivele de la alte mărci, televizoarele Philips sunt disponibile în diferite dimensiuni. Pot fi găsite modele mici de 32 de inchi, precum și dispozitive mari de 70 de inchi. Datorită gamei largi oferite de brand, oricine poate adapta un dispozitiv la dimensiunea interiorului său.

Cât costă un tv Philips?

Prețul unui tv OLED Philips depinde în mare măsură de dimensiunea acestuia, de tehnologia pe care o oferă sau de tehnologia Ambilight. Cele mai simple modele costă în jur de 300 de euro. Televizoarele mari Philips cu funcții complete pot costa 3.000 de euro sau mai mult.

Ce trebuie să știi înainte de a alege un tv nou?

Uneori insistăm să dorim să punem un televizor de 40 de inchi în sufragerie când nu ne vom putea bucura de el. O cameră de patru metri ar avea nevoie de un televizor de 37 de inchi pentru a menține condiții optime de vizionare. Cu unul din 26 limita stabilită de grup este de 2,80 metri. Dacă ne mulțumim cu un televizor pentru o cameră mică, unul pentru a juca jocuri sau chiar a-l conecta la computer, am putea opta pentru 20 de inci, gândindu-ne mereu la distanța în fața ecranului pe care ne-o permite. Odată cu saltul la 32 de inci ne putem gândi deja la un Full HD între 50 și 60 de herți în care să conectăm o consolă de nouă generație sau să o folosim ca televizor pentru sufragerie în care să te bucuri de conținut la rezoluție 1080p. Hertz-ul ne spune ce rată de reîmprospătare are imaginea, cu cât numărul de imagini este mai mare, cu atât mai clare, remarcabil mai ales în evenimentele sportive sau filmele de acțiune.

Pentru a crea experiența supremă, trebuie să sari la o altă dintre acele multe inovații pe care le-am experimentat în ultima vreme, sistemul de iluminat Ambilight. Prin lumini LED partea din spate a televizorului pentru a simula imaginea continuă.

(P)


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here