0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăNationalHidroelectrica va oferi energie “la cel mai bun preț din piață” și...

Hidroelectrica va oferi energie “la cel mai bun preț din piață” și după 1 ianuarie

Hidroelectrica, compania cu cel mai mic preț al energiei pentru clienții casnici, va continua să facă oferte pentru a atrage clienți noi și va re-oferta clienții actuali cărora le vor expira contractele și după 1 ianuarie 2023, când va intra în vigoare noul mecanism de semi-reglementare a pieței de energie electrică, transmite economica.net

Directorul Hidroelectrica, Bogdan Badea, spune că, și după ce va intra în vigoare obligația de a vinde energia în sistemul de achiziție centralizată, compania va continua să facă oferte pentru a atrage clienți noi pe furnizare și va oferi re-contractarea pentru clienții cărora le vor expira contractele între timp.

“Vom continua să facem oferte și pentru clienții casnici și pentru clienții non-casnici la cele mai competitive prețuri din piață și după 1 ianuarie 2023. Vom face și fidelizare, vom continua și cu clienții cărora le expiră contractele”, ne-a declarat Bogdan Badea.

Directorul Hidroelectrica spune că firma va face oferte de piață concurențială avantajoase pentru clienții casnici și după 31 decembrie 2022, când expiră actuala ofertă de 0,25 lei/kWh pentru energia activă, cea mai bună din piață, dar nu a spus un preț. “Oferta de după 1 ianuarie va fi la cel mai competitiv preț din piață”, a spus Badea.

El ne-a mai spus că, în acest moment, Hidroelectrica a ajuns furnizor de energie electrică pentru circa 450.000 de clienți casnici.

Sisteme de producere a energiei electrice cu panouri fotovoltaice la Aparegio

0
Investiție finalizata cu succes de Aparegio SA. În plină criza energetică, societatea a reușit instalarea...

Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de 29.11.2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă modificări ale programului de întrerupere a furnizării energiei electrice din data de...

CEO mai are de cumpărat doar 10% din totalul certificatelor de CO2

0
Complexul Energetic Oltenia încă nu a finalizat achiziția certificatelor de CO2, în condițiile în care...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!