INSCRIE-TE ACUM! ULTIMELE 2 LOCURI – CURS STIVUITORIST – AVIZAT ISCIR

0
119

Nu pierdeţi ocazia de a ocupa unul dintre ultimele locuri disponibile pentru urmãtoarea sesiune a cursului Stivuitorist organizat în Targu Jiu, curs organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat.

Doreşti sã deprinzi cunoştinţele şi atestãrile necesare pentru a activa pe motostivuitoare? Urmeazã cursul de Stivuitorist organizat în Targu Jiu! Cursul se adreseazã celor care doresc sã obţinã autorizaţia iniţialã de stivuitorist. Ocupaţia de stivuitorist se referã la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea in condiţii de securitate a stivuitoarelor şi implicã cunoştinţe şi abilitãţi deosebite privind manevrarea în deplinã securitate a mãrfurilor.

De ce sã alegi cursul de stivuitorist organizat de Profesional New Consult? Pentru cã suntem de 12 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link: http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

CONTACT :  Informații si Înscrieri/ WhatsApp: 0745.225.566, 0784.333.777  

puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Sau la sediul firmei din Târgu Jiu, pe str. Victoriei, nr. 35A, parter

(la parterul fostului hotel Laguna).– birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Operator Date:

(https://profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/)

Curs Inspector Resurse Umane

(https://profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/)

Curs Arhivar

(https://profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-arhivar/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here