INSCRIE-TE ACUM! ULTIMELE LOCURI PENTRU CURSUL DE FORMATOR ORGANIZAT DE PROFESIONAL NEW CONSULT

0
87

Vrei să activezi în domeniul formãrii profesionale a adulţilor? În perioada urmãtoare demareazã ȋn Targu Jiu o nouã sesiune a cursului de Formator, un curs acreditat, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

Cursul beneficiazã de un suport de curs specific bine structurat, susţinut de specialişti în domeniu, un suport ce vă asigură noţiuni teoretice dar şi aplicaţii practice. Veți beneficia de un stil de predare modern, flexibil, practic, interactiv și de tehnicile de formare de ultimă oră!

Formarea profesională a adulților este o activitate extrem de atractivă și de ofertantă pentru cei care stăpânesc foarte bine domeniile în care activează și, de asemenea, au o capacitate ridicata de a se adresa în public, abilitate ce va fi deprinsă și în cadrul cursului.

Profesional New ConsultTargu Jiu, vã invitã sã participaţi la cursul de Formator pentru a beneficia de cele mai bune servicii, la cele mai bune preţuri de pe piaţã.

Mai multe detalii despre cursul de Formator pot fi obţinute accesând urmãtorul link sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

Telefon contact:  0745.225.566

Sau puteţi remite un email la adresa: [email protected]

Ne găsiți în Targu Jiu, Strada Victoriei, nr.35 A, parter

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Inspector SSM

Curs Inspector Resurse Umane;

Curs Contabilitate;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here