INSCRIE-TE LA CURSURI! LA PROFESIONAL NEW CONSULT PROMOTIILE DE BLACK FRIDAY AU AJUNS MAI DEVREME!

0
85

Promotiile de #BlackFriday ajung mai devreme anul acesta la Profesional New Consult ! Doar aici vei putea pune bazele unui nou inceput si transforma hobby-ul tau pentru #Beauty, intr-o cariera de succes !

Impreuna cu partenerii de la www.topglamorous.ro, Profesional New Consult sustine creativitatea, frumusetea si v-a pregatit mai multe seturi de produse cosmetice in valoare de pana la 450 RON, pe care le vei primi CADOU daca vei achita integral la inscriere pentru cursurile selectate din categoria de infrumusetare.

Daca iti doresti sa lucrezi in domeniul #Beauty, sa obtii o diploma acreditata, recunoscuta national si international si in plus sa beneficiezi de un CADOU, te asteptam la inscriere acum. Promotia este valabila doar pentru inscrierile efectuate in perioada 19 – 31 Octombrie 2020. Beneficiaza de #super promotie!

CURSURILE DE BEAUTY SELECTATE PENTRU CARE PRIMESTI UN SET DE PRODUSE CADOU SUNT:

  • MAKEUP / MACHIAJ
  • DERMOPIGMENTARE
  • APLICARE GENE
  • COAFOR/ HAIRYSTYLE
  • STILIST PROTEZIST UNGHII
  • PENSAT PROFESIONAL

Rezerva-ti cateva minute pentru a vizita site-ul www.profesionalnewconsult.

La Profesional New Consult gasesti promotii si reduceri speciale pentru persoanele aflate in somaj, ai posibilitatea de plata in rate si sustinerea unei echipe cu experienta in formare profesionala de peste 12 ani !

Te asteptam la inscriere : 0784.333.777 sau 0784.045.025

e-mail : [email protected] / [email protected]

*solicita informatii despre promotia in curs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here