12.5 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăNationalKiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă...

Kiss FM, Magic FM și Rock FM își dau mâna și prezintă evenimentul KIMARO 2022 – sărbătoarea muzicii românești

Dacă iubești distracția și muzica bună, atunci ar fi bine să nu-ți faci planuri pentru 12-14 august.

Festivalul te așteaptă cu brațele deschise și un lineup format din cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România. Evenimentul va avea loc în Constanța, în Parcarea Plajei Modern, la malul mării.

Sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 12 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up îmbietor: 3 Sud Est, Bere Gratis și Holograf.

Sâmbătă, 13 august, e timpul să te distrezi cu SpikeVoltaj, Delia și Antonia, într-o seară Kiss Energy!

Duminică, 14 augustLupu’ cel RăuBucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub semnul Rock Nights.

Intrarea este liberă în toate cele trei seri ale evenimentului, însă poţi achiziţiona bilete sau abonamente VIP, care îţi permit să fii mai aproape de scenă şi de artiştii tăi preferaţi.

În acest sens a fost creată Platforma VIP: un spațiu construit special, care permite spectatorilor să vadă concertele de la înălțime, cu o vizibilitate mai bună la scenă. De asemenea, de pe Platforma VIP ești mai aproape de artiști și beneficiezi și de bar propriu și canapele, plus alte surprize.

Biletele pentru Platforma VIP pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro pentru o singură seară sau sub formă de abonament, pentru toate cele 3 serile KIMARO.

KIMARO Festival, One Stage and Music for All!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!