12.5 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăNationalMinisterul muncii anunță majorarea unor salarii

Ministerul muncii anunță majorarea unor salarii

Ministerul Muncii anunță, printr-un proiect de Ordonanță, majorări salariale pentru sectorul bugetar, începând din luna august, anunță Digi24.ro. De aceste creșteri vor beneficia şi angajaţii ministerelor Culturii, Transporturilor şi cei ai Institutului Naţional de Statistică, potrivit proiectului de OUG publicat pe site-ul ministerului.

Aceste majorări sunt motivate de iniţiatorii proiectului prin faptul că actuala criză generată de pandemia de COVID-19 a determinat la nivel naţional luarea unor măsuri de natură sanitară şi economică care au generat dezechilibre la nivelul indicatorilor macroeconomici, iar în lipsa unor măsuri concrete şi rapide s-ar vulnerabiliza şi mai mult categoriile de persoane vizate de prezenta ordonanţă de urgenţă, prin diminuarea puterii de cumpărare, cu impact semnificativ asupra standardelor de viaţă ale populaţiei şi prin amplificarea riscului de sărăcire extremă.

Câți bani primesc noii salariați de la CEO

0
Aproximativ 1.400 de persoane au fost angajate de la începutul acestui an și până în...

Weber: „PSD prețuiește munca și stimulează performanța!”

0
Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, vot pentru actualizarea salariilor din administrația publică. Parlamentarul susține...

Salarii mai mari la CEO de la începutul anului viitor

0
Salariile celor aproximativ 11.000 de salariați din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor crește ca...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!