3.9 C
Târgu Jiu
marți, ianuarie 31, 2023
AcasăNationalMinistrul Daea deschide târgul "Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti"

Ministrul Daea deschide târgul “Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti”

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, va deschide vineri târgul “Stâne, Gusturi şi Tradiţii româneşti”, eveniment organizat în curtea instituţiei, în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Ovine “Păstorul Crişana” Arad şi cu sprijinul altor forme asociative ale crescătorilor de ovine din România, anunță agerpres.ro.

Evenimentul face parte din campania de promovare a produselor agroalimentare româneşti şi de creştere a accesului românilor la alimente de calitate obţinute pe plan local, sub denumirea “Produs românesc – Bun pentru tine, bine pentru fiecare!”, informează MADR într-un comunicat transmis AGERPRES.

“Ne dorim să aducem în atenţia bucureştenilor şi nu numai, farmecul uneia dintre cele mai vechi îndeletniciri ale poporului român, păstoritul. Fermierii din judeţele Alba, Arad, Botoşani, Braşov, Dâmboviţa, Gorj, Harghita, Neamţ, Olt, Sibiu, Vâlcea refac unul dintre drumurile parcurse de ciobani cu sute de ani în urmă, pornind pe un traseu de sute de kilometri de-a lungul munţilor Carpaţi, poposind în mijlocul Bucureştiului, în curtea MADR, cu tolba plină de poveşti şi bunătăţi de la stână”, susţin organizatorii.

Ministerul Culturii vrea din nou să cumpere „Cuminţenia Pământului“

0
Ministerul Culturii intenţionează să achiziționeze lucrarea „Cuminţenia Pământului“, sculptură realizată de Constantin Brâncuși, eventual în...
Autostrada "Brâncuși" între Târgu-Jiu și Craiova

Plăţi record din fonduri europene în sectorul transporturilor în 2022

0
Anul 2022 a fost unul cu plăţi record din fonduri europene în sectorul transporturilor, acestea...

George Simion a ocupat pupitrul la conferința de presă a ministrului Energiei: „A fugit Virgil”

0
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, urma să susțină o conferință de presă de la ora 12.30...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!