Pastile anti-COVID-19, contrafăcute, au fost confiscate în vamă

0
59

Mii de pastile contrafăcute, despre care există suspiciunea că ar fi urmat să fie vândute pentru a fi folosite în tratamentul anti-COVID-19, au fost descoperite în Vama Giurgiu, într-un camion condus de un cetățean bulgar.

Conform unui comunicat transmis joi de Poliția de Frontieră, poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit peste 3.400 comprimate care conțineau în prospect specificația Covid-19, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean bulgar a încercat să le introducă în țară fără a avea autorizațiile necesare. Cetățeanul bulgar se afla la volanul unui autocamion încărcat cu diverse mărfuri de la o firmă din Bulgaria, destinația fiind o societate comercială din România.

La control, în interiorul semiremorcii a fost descoperită cantitatea de 3.490 de comprimate care conțineau în prospect specificația Covid-19, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, despre care există suspiciunea că erau contrafăcute. De asemenea, au fost descoperite încălțăminte și 6.500 de huse auto inscripționate cu mărci protejate, dar contrafăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here