spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNationalPatch-uri pentru ochi: cum să alegeți și să utilizați corect?

    Patch-uri pentru ochi: cum să alegeți și să utilizați corect?

    Sursă foto: Pinterest
    Plasturi pentru ochi – ce sunt?

    Plasturi pentru ochi sunt măști mici impregnate cu substanțe benefice care sunt special concepute pentru a fi aplicate în zona din jurul ochilor. Patch-urile sunt impregnate cu o compoziție ce au o concentrație ridicată de ingrediente active, care încep să funcționeze în forță la contactul cu pielea sub influența căldurii. Aceste măști pentru pielea din jurul ochilor acționează mult mai rapid decât cremele și serurile și, prin urmare, sunt capabile să curețe pielea în doar 10-15 minute. Acestea vor ajuta la reducerea umflăturilor, vor face cercurile întunecate de sub ochi mai puțin vizibile, vor netezi liniile fine și, desigur, vor hidrata eficient pielea.

    Există mai multe tipuri de plasturi pentru ochi, în funcție de scopul lor:

    Plasturile hidratante umplu pielea cu umiditate și vitamine, astfel încât după aplicarea lor, fața pare mai proaspătă și mai odihnită. În plus, pot ajuta la netezirea liniilor fine și a ridurilor.

    Patch-urile nutritive vor trata pielea uscată din jurul ochilor și o vor ajuta să se vindece. De regulă, acestea sunt impregnate cu o compoziție cu adaos de uleiuri, retinol, extracte de plante și pulbere de perle.

    Plasturii de drenaj luptă cu umflături vizibile de sub ochi. Plasturii nu sunt întotdeauna capabili să le facă față 100%, dar pot reduce cu siguranță manifestările edemului.

    Patch-urile de iluminare pot ajuta la reducerea vânătăilor de sub ochi. De regulă, în compoziția cu care sunt impregnați astfel de plasturi, puteți găsi cafeină, extract de ceai verde și fructe de pădure.

    Patch-urile  de netezire pot netezi liniile de expresie și pot „strânge” ușor pielea pentru a o face să pară mai tânără și mai frumoasă.

    După textură, plasturii de hidrogel și de țesut se disting. Să luăm în considerare principalele lor diferențe:

    Țesătură. Cele mai bugetare patch-uri. Sunt bucăți subțiri de țesătură sau material nețesut impregnate cu un ingredient activ – cremă sau emulsie. Astfel de plasturi se încălzesc rapid pe piele și nu dau un efect pronunțat anti-edem. Ele pot fi folosite ca un remediu zilnic ușor.

    Hidrogel. Cele mai populare patch-uri. Sunt realizate dintr-un material asemănător jeleului și sunt într-un ser special. Patch-urile artificiale sunt mai puțin costisitoare decât plasturii „naturali”, rolul lor este de a transfera substanța pe piele și de a o ajuta să se absoarbă. Iar cele care sunt formate din alge și componente naturale pot hidrata în mod independent pielea, transferându-i proprietățile benefice. De regulă, astfel de plasturi sunt mai scumpe, dar sunt cele mai căutate datorită eficacității lor. Plasturile de hidrogel sunt adesea vândute în borcane de 30 sau 60 de bucăți, concepute pentru un curs de utilizare.

    Combinate. Au fost combinate tot ce este mai bun din opțiunile anterioare: pe baza țesăturii este aplicat un strat de hidrogel, care acționează eficient asupra pielii. Datorită bazei de țesătură, patch-urile sunt convenabile de utilizat, dar sunt mai dificil de fabricat și, prin urmare, costă mai mult decât toate cele de mai sus.

    Cum se folosesc plasturii pentru ochi

    Piața modernă a frumuseții ne oferă o selecție uriașă de plasturi atât de la mărci europene, cât și coreene, japoneze și americane. Desigur, plasturii coreeni pentru ochi sunt acum incredibil de populari datorită prețului lor atractiv și eficacității excelente. Deci, cum să lipiți corect plasturi sub ochi?

    Totul este foarte simplu. Mai întâi, curățați pielea cu apă micelară, apoi deschideți ambalajul și lipiți plasturii cu partea lipicioasă, așezându-le sub pleoapele inferioare (2-3 cm sub gene). Lăsați măștile pe piele timp de 15-20 de minute pentru ca ingredientele active să își facă efectul și să ofere rezultatul dorit. Apoi îndepărtați plasturii și distribuiți serul rămas, masându-l în piele cu mișcări ușoare și circulare.

    În cazul cearcănelor și umflăturilor de sub ochi, plasați plasturii direct sub pleoapele inferioare. Dacă scopul principal al aplicării lor este efectul de lifting, mutați-le mai aproape de colțurile exterioare ale ochilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: