Acasa / National / Premierul bulgar: “Sunt sigur că turiştii români au adus pesta porcină în Bulgaria. Se plimbă, mănâncă şi aruncă gunoaie”

Premierul bulgar: “Sunt sigur că turiştii români au adus pesta porcină în Bulgaria. Se plimbă, mănâncă şi aruncă gunoaie”

Ministerul Afacerilor Externe îşi manifestă “surprinderea şi dezamăgirea” pentru modul în care premierul bulgar, Boiko Borisov, s-a referit la turiştii români despre care a spus, potrivit presei, că ar aduce pesta porcină în ţara sa.

“Dincolo de argumentele tehnice ce vor fi oferite de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru a răspunde la afirmaţiile nefericite ale premierului Bulgariei, Boiko Borisov, nu putem să nu ne manifestăm surprinderea şi dezamăgirea pentru modul în care premierul bulgar s-a referit la turiştii români, mai ales în condiţiile în care aceştia contribuie substanţial la PIB-ul Bulgariei”, se arată într-o declaraţie a MAE, postată pe Facebook.

Potrivit Radio România Actualităţi, Boiko Borisov a declarat: “Sunt sigur că turiştii români au adus pesta porcină în Bulgaria. Zilnic, 57.000 de automobile intră prin podul dunărean. Nu avem ce face, au bani oamenii. Se plimbă, mănâncă şi aruncă gunoaie, iar noi curăţăm, curăţăm”.

Un comentariu

  1. Haha, asta-i prost cat Carciumaru si Marcelica Fruntelata la un loc!! Daca documenteaza ca boala se transmite altfel decat viral si doar interspecie, bulagaroiul tinde la premiul Nobel cel putin!! Asteptam replici pe masura de la Orban Ciolos si Barna!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*