12.5 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 6, 2022
AcasăNationalPreședintele PSD, Marcel Ciolacu, confirmă remanierea unor miniștri

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, confirmă remanierea unor miniștri

Președintele Partidului Social Democart, Marcel Ciolacu, a declarat că va fi făcută o remaniere guvernamentală şi va exista o discuţie aplicată în acest sens în coaliţie, potrivit news.ro. Întrebat despre numele posibililor membri ai Guvernului vizaţi de remaniere, liderul PSD a precizat că nu doreşte să dea nume, deoarece e normal să fie discutat subiectul în coaliţie.

„Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Asta a fost discuţia de acum o lună, o să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei. Nu vreau să am o discuţie punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu premierul şi pe urmă cu colegii mei. Nu vin aceste veşti la televizor date de cineva. Cred că un Guvern funcţionează şi cu remanieri. E ceva normal, nu că susţin o anumită remaniere sau nu”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament.

Cele trei nume de miniștri vehiculate, până în prezent, sunt: de la UDMR Eduard Novak (ministrul Sportului), de la PNL Virgil Popescu (ministrul Energiei) și de la PSD Vasile Dîncu (ministrul Apărării).

Este oficial! Casa Tineretului din Târgu Jiu intră în reabilitare

0
Autoritățile județene anunță că proiectul de reabilitare și modernizare a Casei Tineretului din Târgu Jiu...

A debutat noul an universitar la UCB. „Trebuie să privim dincolo de tot ce ne separă și să ținem unită această universitate“

0
Noul an universitar a debutat luni, 3 octombrie și la Universitatea „Constantin Brâncuși“. Ceremonia a...

Două localități gorjene, premiate de Ziua Mondială a Turismului

0
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!