11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăNationalPROFESIONAL NEW CONSULT – CURSURI ACREDITATE O NOUA SESIUNE DE CURS...

PROFESIONAL NEW CONSULT – CURSURI ACREDITATE O NOUA SESIUNE DE CURS – STILIST PROTEZIST UNGHII (CU GEL) IN TG. JIU

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul BEAUTY? Te aşteptãm la curs! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer. Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

#PROMOTIE – Beneficiati de REDUCERE pentru plata integral la inscriere

  • Posibilitatea de plata in RATE,

Dacã doriţi sã vă ȋnscrieţi la cursul de STILIST PROTEZIST UNGHII – unghii tehnice, vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0745.225.566, 0784.333.777, sau puteţi remite un email la adresa: [email protected].

Sediul firmei este situat în Târgu Jiu, pe str. Victoriei, nr. 35A, parter (la parterul fostului hotel Laguna).- birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Frizer

Curs Aplicare Gene

Curs Pensat

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -