3.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăNationalRadu Mazăre rămâne după gratii! Cererile de suspendare au fost respinse

Radu Mazăre rămâne după gratii! Cererile de suspendare au fost respinse

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) au respins, luni, cererile de suspendare a deciziei penale pronunțate de Completul de 5 Judecători. ICCJ a admis în principiu contestațiile în anulare formulate de către Radu Mazăre şi Gabriel-Sorin Strutinsky împotriva deciziei penale nr. 14 din data de 3 februarie 2022 pronunțată de Înalta Curte de Casație şi Justiție, Completul de 5 Judecători. De asemenea, ÎCCJ a respins ca nefondate cererile de suspendare a executării deciziei penale nr. 14 din data de 3 februarie 2022 pronunțată de Înalta Curte de Casație şi Justiție, Completul de 5 Judecători, anunță Mediafax.

Instanța a fixat termen pentru soluționarea contestațiilor în anulare la data de 10 octombrie 2022, pentru când vor fi citați și Radu Ștefan Mazăre, și Gabriel-Sorin Strutinsky, precum și persoana vătămată Primăria Municipiului Constanța. Decizia de luni a Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă. Radu Mazăre se află în prezent în penitenciarul Jilava, unde execută pedepsele primite: nouă ani în dosarul retrocedărilor și cinci ani în dosarul Polaris.

Alegeri parțiale la Gorj în 2022?!

0
Autoritățile din Gorj speră la alegeri parțiale, până la sfârșitul anului. Sunt trei primării rămase...

Primarul PNL de la Albeni, arestat preventiv

0
Primarul PNL al comunei Albeni, Ionuț Silviu Stan, a fost arestat preventiv pe o perioadă...

Adrian Mititelu va fi eliberat! A câștigat procesul

0
După un an și jumătate de închisoare, Adrian Mititelu a primit vestea eliberării. Fiul său a făcut anunțul pe rețelele sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!