REDUCERI GIGANT PENTRU CURSURILE ONLINE DOAR LA PROFESIONAL NEW CONSULT

0
77

Profesional New Consult anunță demararea inscrierilor pentru CURSURILE ONLINE, cursuri acreditate care puteti obtine o diploma recunsocuta national si international

În contextul situației fără precedent pe care o traversăm și pentru a permite tuturor absolvirea cursurilor începute, precum și deprinderea unor noi competențe în condiții de maximă siguranță, vă oferim posibilitatea de a urma ONLINE Cursuri de Management și Carieră în domeniile: Inspector SSM, Expert Achizitii Publice, Responsabil De Mediu, Operator Date, Contabilitate, Manager De Proiect, Lucrator In Comert, Inspector Resurse Umane, Manager Resurse Umane, Arhivar, Formator, Coordonator SSM.

Oricine alege să se înscrie pentru a urma unul dintre aceste cursuri în varianta ONLINE, va beneficia de REDUCERI exclusive din partea firmei noastre:

  • 20% REDUCERE pentru înscrierea cu plata integral la cursurile susținute online;
  • 5% REDUCERE pentru înscrierea cu plata în 2 rate la cursurile susținute online.

Ca parte a responsabilității pentru derularea în condiții de maximă siguranță sanitară a tuturor cursurilor noastre, ne asigurăm de respectarea măsurilor impuse de autorități prin dezinfecția suprafețelor cu substanțe pe bază de clor sau alcool, aerisirea sălilor de curs, igienizarea permanentă și portul obligatoriu al măștii de protecție în incinta sediului nostru.

Telefon contact:  0784.333.777, 0740.250.290, 0784.045.025, 0720.420.330

Email: [email protected].

Pentru inscrieri si mai multe informatii ne găsiți în: Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here