Regulile toamnei: cum ne îmbrăcăm pentru birou în sezonul rece

0
139

Din motive ciudate, la birou e întotdeauna mai frig decât e norma și în sezonul rece trebuie să fii pregătit.

Să te îmbraci bine este ceva ce se învață în timp și care trebuie adaptat fiecărui anotimp al anului, nu poți să te îmbraci la fel în timpul verii ca iarna și acest lucru este valabil mai ales atunci când îți petreci cea mai mare parte a zilei într-un birou, unde aerul condiționat îl poate face să se simtă și mai rece în interior decât în ​​exterior.

Când este frig, ceea ce vrei este să fii confortabil și să păstrezi o temperatură corporală bună, este imposibil să lucrezi și să fii productiv dacă tremuri tot timpul, degetele se simt înghețate și scaunul tău se simte ca un bloc de gheață, dar, deși poți merge mai dezinvolt la birou, cu siguranță nu ai voie să iei cu tine pilota de pe pat și nu poți merge în pijamale sau haine de ski.

Vestea bună este că există modalități de a fi confortabil și elegant în același timp, astfel încât să nu încalci codul vestimentar de birou și să nu-ți sacrifici propriul confort și bunăstare.

Straturi, straturi și mai multe straturi

Îmbrăcarea în straturi este ceea ce vă va ajuta să supraviețuiți iernii la birou și în viața de zi cu zi, plus că vă ajută să creați un aspect texturat care să arate mai complet și, dacă este făcut corect, mai sofisticat.

Pe Emag avem si haine barbati!

Cheia straturilor este că nu ar trebui să arătați ca o bezea sau ca un balon umflat la capacitatea maximă, gândiți-vă la haine care nu sunt prea groase (cu excepția cazului în care lucrați în Alaska) și care arată bine atunci când sunt așezate una peste alta. Ca un tricou sub un pulover, sub o vestă și sub o haină.

Purtați șosete

Bunicile ne-au spus deja că „nu te vei încălzi dacă ai picioarele reci”, așa că, în anotimpurile reci, este mai bine să porți pantofii și ghetele cu șosete ceva mai groase. Le poți purta lungi sau scurte, în funcție de aspectul pe care vrei să îl obții, dar ar trebui să le combini întotdeauna corect cu culorile ținutei tale.

Alegeți bine materialul

Unele țesături sunt mai reci decât altele, iar altele sunt excelente pentru a evita frigul fără a pierde stilul. Cele mai bune materiale pentru frig sunt bumbacul (care este un strat bun care reduce transpirația), denimul, pielea (ca strat superior de protecție) și lâna, care este mult mai caldă și mai groasă decât majoritatea materialelor.

Important este că așezați aceste materiale în locul corect între straturi, ceea ce vă va ajuta să fiți bine acoperiți, dar fără a muri de cald mai târziu.

Gândește-te că înăuntru va trebui să dezbraci din straturi

Este probabil ca biroul dvs. să aibă o temperatură reglată, deci atunci când vă îmbrăcați ar trebui să țineți cont de faptul că este probabil să îndepărtați o haină sau două atunci când lucrați la interior. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă gândiți la o ținută care funcționează chiar și atunci când nu purtați toate hainele cu care ați plecat de acasă.

Evitați hainele pătate, murdare, rupte sau cu detalii care au fost ascunse de vestă sau jacheta, altfel nu le veți putea îndepărta și vă veți simți inconfortabil dacă începe să se încălzească.

Accesorii funcționale

Nu adăugați lucruri în neștire, accesoriile dvs. de iarnă nu sunt doar decor, ci trebuie să ofere și protecție. Dacă doriți ceva care să arate bine și să fie funcțional, adăugați șepci sau căciuli (pentru a vă acoperi capul), eșarfe și, dacă este necesar, o pereche de mănuși pentru când sunteți afară.

Pantofii

La fel ca șosetele, pantofii îți vor proteja picioarele. Iarna este mai bine să nu purtați nimic deschis sau fără șosete, de preferință gândindu-vă la pantofii din piele solidă, care au o talpă care nu va aluneca pe apă (sau pe gheață, dacă acesta este cazul dvs.) și care au o bună căptușeală internă. O pereche de ghete este întotdeauna o opțiune bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here