spot_img
5.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNationalȘtiți cum să folosiți PayPal? Aveți aici câteva sfaturi pentru începători

    Știți cum să folosiți PayPal? Aveți aici câteva sfaturi pentru începători

    De când au ajuns plățile să fie online, a existat senzația de nesiguranță referitor la posibile fraude, chiar printre noi. Oferind detaliile bancare vânzărilor necunoscuți prezintă riscuri și sunt raportate zilnic astfel de furturi în achizițiile online. 

     

    PayPal a fost creat pentru aceste motive: plăți sigure, o platformă care nu face publice detaliile dvs. bancare, posibilitatea de returnare a banilor în caz de fraudă și un sistem avansat antifraudă pe care compania îl actualizează permanent. Singura cerință pentru a-l putea utiliza este să aveți o adresa de e-mail și un cont paypal pe site-ul oficial. 

    Fiind cel mai sigur sistem de plăți de pe Internet, este folosit de milioane de oameni care cumpără online. Dar cum să-l utilizați corespunzător? Pentru început, trebuie să vă creați un cont Paypal, în care să introduceți detaliile contului dvs. bancar și să atașați cardul de credit. Apoi platforma pentru a verifica că este un cont personal va face un transfer cu o sumă mică. De exemplu, va fi efectuată o tranzacție de 0.01 € sau 0.03 €, aceste sume vă vor fi cerute pentru a ști dacă dvs. sunteți proprietarul informațiilor introduse. Acest proces poate dura aproximativ 15 zile. 

     

    După ce contul dvs. este verificat, vă veți putea autentifica și să selectați PayPal ca metodă de plată, iar să trimiteți sau să primiți bani prin intermediul platformei este absolut gratuit. Destinatarul poate fi orice persoană sau companie cu o adresă de email, indiferent dacă au sau nu un cont PayPal. Platforma va avea grijă să trimită banii instant și nu va divulga datele dvs. bancare destinatarului.

    Unde poate fi folosit PayPal? Această platformă de internet este folosită mai ales pentru a achiziționa produse sau pentru a face plăți pentru serviciile contractate pe internet; vânzătorii sau site-urile comerciale pot colecta informații referitoare la vânzările lor prin internet, iar utilizatorii privați pot trimite și primi bani de la rude, prieteni sau alți utilizatori.

    Azi este folosit la o scară largă și pe bursă pentru achiziția și vânzarea de criptomonede și în industria divertismentului; de exemplu azi una din cele mai profitabile afaceri de pe internet sunt Cazinourile PayPal, care folosesc această platformă de plată drept o garanție a securității. Puteți verifica singur cât de ușor și sigur este plasând pariuri pe popularul site bet365.

     

    Un alt avantaj de-al său este legat de beneficiile pe care le oferă afacerilor, oferind soluții atât pentru vânzări online, cât și în magazin, după cum am văzut deja, este ușor de configurat și permite utilizarea atât a unui cont bancar personal, cât și a unui cont bancar comercial.

    Se integrează și cu Xero, un program de contabilitate online conceput să creeze bugetul afacerii dvs. și oferă și alte servicii bancare dincolo de plățile online. Oferă servicii tip ATM, carduri de debit și de credit, acestea din urmă făcând parte din rețeaua MasterCard.

    Include și o aplicație mobilă numită PayPal Here. Funcționează pe tablete și telefoane cu sisteme de operare iOS și Android; este gratuită și funcționează cu cititorul de carduri cu cip de la PayPal. Dispozitivele mobile se conectează la cititorul de carduri cu cip prin Bluetooth. PayPal percepe $99 pentru cititorul de carduri cu cip. Folosirea PayPal Here cu cititorul de carduri cu cip, vă permite să acceptați plăți oriunde vă puteți folosi dispozitivul mobil sau aveți semnal wifi.

    Acestea sunt doar câteva ponturi pentru cei interesați să înceapă să folosească PayPal, una dintre cele mai sigure și mai rapide modalități de a efectua plăți online, de acolo provenind și popularitatea acesteia. 

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: