Acasa / News Alert / Președintele PSD Gorj, acțiune de plantare ce va marca începutul „Lunii Pădurii 2019“

Președintele PSD Gorj, acțiune de plantare ce va marca începutul „Lunii Pădurii 2019“

Angajații din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Gorj au participat astăzi, în localitatea componentă Preajba, zona Poiana Narciselor, la o acțiune de plantare ce va marca începutul „Lunii Pădurii 2019“, care are loc între 15 martie -15 aprilie. Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 10,00 în parteneriat cu Ocolul Silvic Târgu Jiu, Direcția Silvică Gorj, Garda Forestieră și Școala Gimnazială Scoarța.

La acțiunea de plantare de pomi din zona Poiana Narciselor din Tg-Jiu ce a avut loc astăzi și-au dat mâna, pentru un aer mai curat și Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, prefectul județului Ciprina Florescu, Primarul Comunei Scoarța, Stamatoiu Ion, reprezentanții ISU Gorj și reprezentanții Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj.

”Astăzi, alături de colegii mei, am participat la acțiunea de plantare din zona Poiana Narciselor. Totul timpul vom participa și vom susține astfel de acțiuni, deoarece doar împreuna putem avea un județ curat” a transmis directorul Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj

Voluntarii vor planta puieți de gorun și paltin pe o suprafață de 2 ha.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*