spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMotrean căutat de poliție. A plecat la pescuit și nu s-a mai...

    Motrean căutat de poliție. A plecat la pescuit și nu s-a mai întors

    Un bărbat din Motru a plecat la pescuit și nu s-a mai întors acasă. Familia a sesizat astăzi poliția și l-a dat dispărut.

    „Politisti din cadrul Motru au fost sesizati prin apelul 112 cu privire la faptul ca ieri, în jurul orei 13, Ilie Emil, de 52 de ani, din municipiul Motru, a plecat de la domiciliu pentru a merge la pescuit și nu a mai revenit.

    Din cercetări s-a stabilit că acesta s-a deplasat cu un autoturism albastru, iar ultima discuție avută cu soția sa a fost ieri, în jurul orei 16, comunicând că se află la pescuit pe râul Motru, iar ulterior nu a mai putut fi contactat.

    Semnalmente: înălţime 1,80 m, greutate aproximativă 90 kg, ochi căprui, păr șaten.

    În momentul plecării, persoana purta următoarele articole de îmbrăcăminte: pantaloni de culoare gri, hanorac de culoare roșie, vestă de culoare kaki, pantofi sport gri deschis și avea asupra sa o borseta de culoare neagră.

    Cei care pot oferi detalii referitoare la persoana dispărută sunt rugati sa apeleze numărul unic de urgenta 112 sau sa se deplaseze la cea mai apropiata unitate de politie“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: