14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăHeadlines630 de milioane lei pentru drumurile din Gorj

630 de milioane lei pentru drumurile din Gorj

48 de localități din Gorj vor avea drumuri moderne. Lucrările vor fi finanțate prin Programul Național ” Anghel Saligny”. Suma alocată pentru astfel de investiții se ridică, la nivel de județ, la peste 630 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber, pe pagina sa oficială.

„️ Împreună dezvoltăm GORJUL! Infrastructura rutieră este motorul care stă la baza dezvoltării unei localități, în particular și a unui județ, în ansamblu.
În acest sens, 48 de localități din Gorj au obținut finanțare pentru modernizarea a zeci de km de drumuri, prin Programul „Anghel Saligny”: Motru, Turceni, Bălești, Scoarța, Drăguțești, Negomir, Logrești, Dănești, Peștișani, Alimpești, Turburea, Țânțăreni, Runcu, e.t.c, sunt doar câteva exemple de localități care se vor transforma în bine, datorită acestor investiții.

În total, județul nostru a accesat proiecte în valoare de peste 630 de milioane de lei doar pentru modernizarea infrastructurii rutiere! În primul rând, câștigul este al gorjenilor, însă obiectivul pe termen lung este acela de a pune Gorjul pe harta județelor moderne, abordabile din perspectiva investitorilor”, a transmis deputatul Mihai Weber.

Vice liberal: Adio alegeri în PNL, dacă este dizolvat BPJ

1
Unul dintre liderii PNL Gorj nu vede cu ochi buni o intervenție a organizației centrale...
Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” Gorj

Proiect pe fonduri europene obținut de Muzeul Județean

0
Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” a obținut finanțare, prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene, pentru...

Weber: „PSD prețuiește munca și stimulează performanța!”

0
Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, vot pentru actualizarea salariilor din administrația publică. Parlamentarul susține...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!