Acasa / News Alert / Acuzat că a furat actele unui autoturism

Acuzat că a furat actele unui autoturism

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat, de 33 de ani, din orașul Novaci, despre faptul că i-ar fi fost sustrase documentele, din autoturismul proprietate personală.

„Din primele cercetări efectuate de polțiști la fața locului a reieșit faptul că, apelantul, în urmă cu trei zile, ar fi achiziționat un autoturism, de la o persoană, de pe raza comunei Baia de Fier, fără sa întocmească contract de vânzare-cumpărare. Ulterior, acesta a pus autoturismul la vânzare pe un site, fiind contactat de un bărbat, care părea interesat să-l achiziționeze.

După efectuarea de probe, bărbatul, a refuzat să cumpere autoturismul, sustrăgând certificatul de înmatriculare și cartea de identitate a autoturismului. Acesta a fost identificat de polițiști, la scurt timp după sesizare, în persoana unui bărbat, de 38 de ani,  din municipiul Craiova, judeţul Dolj, acesta fiind proprietarul din acte al autoturismului în cauză, care, la rândul său, ar fi vândut în trecut autoturismul, fără a perfecta actele. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*