Acasa / Actualitate / Acuzație la adresa celui mai apreciat medic de la spitalul din Târgu Jiu. În spatele atacului s-ar afla managerul Gigel Capotă

Acuzație la adresa celui mai apreciat medic de la spitalul din Târgu Jiu. În spatele atacului s-ar afla managerul Gigel Capotă

Un nou scandal a fost declanșat la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Medicul ortoped Bogdan Niculescu, şeful al Secţiei de Ortopediei din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a fost acuzat de Alin Mornea, o persoană aflată în anturajul managerului Gigel Capotă, că se află în conflict de interese, pentru că deține părți sociale la o societate: „Dl. dr. Niculescu, conform declaraţiei de avere şi declaraţiei de interese afişate pe site-ul Spitalului Judeţean deţine 30% părţi sociale din SC Life Scan SRL, lucru care se înscrie perfect în zona conflictului de interes întrucât domnia sa este şef al Secţiei Ortopedie-Traumatologie al SJU Tg. Jiu. Prin urmare, managerul SJU Tg. Jiu ar trebui să cerceteze speţa şi să ia măsurile legale care se impun“, a postat Alin Mornea pe Facebook.

Medicul Bogdan Niculescu a avut o reacție acidă și a lăsat să se înțeleagă că în urma acestui atac se află managerul Spitalului Județean, Gigel Capotă, aflat într-un permanent scandal cu mai mulți medici și asistenți:

„A venit pe secţie la mine, în calitate de «scouter» de medici, însoţit tot de manager, şi a încercat să convingă diverşi colegi medici din alte părti ale ţării că Spitalul Judeţean Tg. Jiu este «tărâmul făgăduinţei», iar el este Cristofor Columb.
S-a pripăşit ca şi consilier «pro bono» pe lângă actuala conducere, de vreo 2 ani, perioadă în care nu mi-a cerut demisia niciodată, şi nici nu a studiat declaraţia mea de avere.
Acum, dacă am afirmat că nu mai stau deoparte, «roagă» managerul să mă demită, pentru că sunt incompatibil.
M-am săturat de cartonaşe galbene arătate de amatori împinşi de la spate tot de amatori care citesc legea printre paragrafe.
În lege spune ca şeful de secţie trebuie să nu fie administrator, domnule «consilier», şi asta la articolul 180, punctele «b» şi «d», la care faceţi referire.
Nu este vina dumneavoastră că aţi pus piciorul în acest spital, ci este vina celor care v-au adus fără nicio formă legală, şi a noastră că am acceptat să staţi în faţa noastră la şedinţe, deşi nu aveam habar în ce calitate vorbeati.
A propos … aţi avut vreun contract cu spitalul, când consiliaţi pe probleme medicale conducerea, aşa, benevol, cum o făceaţi? Dacă ati avut, trebuie făcut public, pentru că dacă un consilier cu forme legale, angajat chiar benevol la spital, cere demisia unui şef de sectie, înseamnă că are un suport legal acest demers“.

7 comentarii

  1. Medicina din Târgu Jiu a ajuns un circ ieftin. Cu medici ce vor sa fie tot timpul prin ziare și urmăresc să se lanseze politic pe baza publicității și un domn ce nu vrea să renunțe la frâiele spitalului de parcă ar fi moșia personala. Trist….pacienții au de suferit, medicii buni și integrii pleacă dincolo din cauza lor.

  2. Pe bune,….și daca cumperi de pe bursă 30,%din Medlife, cum eu….nu are legătură….să nu fii administratorul firmei…..

  3. deci nea doctoru baga tare ptr imagine si apoi hop cu psd, sa se faca director la spital.

  4. Când te creste tătucul Calinoiu că medic și te promovează trebuie sa dai ceva înapoi, respectiv te pui managerul la spital și executi ce-ți cere. Probabil mare medic,…deși nu prea…., Cu siguranță mic că om.

  5. Deci PSD simte ca pierde tot și scoate in fata oameni ajutați in trecut și care au o afinitate pentru ei și prietenii bine legate cu lideri importanți in fata. Domnul doctor Niculescu nu uita cine l-a ridicat și încearcă sa dea o mâna de ajutor prin capitalul de imagine ce-l are in Gorj celor din PSD… vrea manager, așa țin și sănătatea Gorjului sub papuc. Păcat ca medicii integrii și profesioniști pleacă din cauza unora ce vor publicitate și mascarada.

  6. Ca e ,,cel mai apreciat medic” eu nu am prea auzit, dar ca atunci cand anungi la ortopedie si esti ,,programat”” la firma aia de vis-a-vis de fostul Cinema Dacia am aflat. Asa ca hai sa vedem care e adevarul…

  7. Un om deosebit, Bogdan Niculescu! Capota nu e în stare să își țină în frâu fiica angajată în spital …l-a facut de ras! După ce ca te angajează tac’tu în locul altuia il mai faci si de ras!Capota, mi-aș lua odorul de mana si as demisiona!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*