Acasa / News Alert / Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Acuzații: ”A plecat cu bijuteriile familiei!” Despre ce VEDETĂ este vorba

În plin divorț de Marcel Toader, Maria Constantin este atacată din toate părțile. Bunica primului soţ al artistei, Ciprian Tapotă Lătărețu, a acuzat-o pe Maria că a furat bijuterii de valoare. Femeia a povestit cum a plecat cântăreața din casa fostului soț.

Bunica lui Ciprian Tapotă Lătărețu, primul soț al Mariei Constantin, a atacat-o pe cântăreață, susținând că aceasta ar fi plecat de acasă cu bijuteriile familiei, dar şi cu unele haine care nu i-ar fi aparţinut.

Bătrâna a povestit la Antena 1 cum cântăreața de muzică populară a fost ajutată de mama ei atunci când a plecat din casa primului soţ. Mai mult, femeia a mărturisit că că Maria nu se interesează de copilul ei. ”Nu se interesează de copil la şcoală. Mumă-sa nu s-a interesat niciodată să-l întrebe la telefon, ea doar să-l ia ca să-l plimbe, dar în rest nu are treabă cu el. Da, mama ei a venit aici. A luat tot ce i-a plăcut ei de la nora mea. Mama ei a venit cu maşina şi a încărcat tot, a luat şi aur, şi haine”, și-a spus of-ul bunica primului soţ al Mariei Constantin.

Maria Constantin și Marcel Toader ar fi trebuit să divorțeze la notar miercuri, 13 septembrie. Dacă solista s-a îmbrăcat elegant și a venit la ora stabilită să semneze actele, fostul sportiv nu și-a făcut apariția, făcând astfel imposibilă definitivarea uneia dintre cele mai surprinzătoare despărțiri ale anului.

Sursa: www.click.ro

2 comentarii

  1. DUMNEZEULE MARE…NU AVETI RUSINE DELOC… MAI MINTITI MULT…SA FIM SERIOSI.. CE REPEDE A TRECUT DE CÎND DL FOST SOT.. SI A UITAT ACTUALA IUBITA IN SPITAL GRAVIDA… ATI FOST DE RIS…BAIETAS ..CIOCUL MIC NU ESTI IN MĂSURA SA INTERVII… VEZI TI DE CARIERA TA .. s au vrei sa apari la tv.. ca Marcelino…

  2. Are dreptate aceasta batrana .subt din tg jju .si l.am vazut le fostul sot Ciprian cu baiatul prin mall cat de grinuliu era cu el .imbracat frumos .ea asa este .a uitat de acest copilas .nu ar fi fost in stare sa aiba ea grija de copil

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*