Acasa / News Alert / Adolescent, acuzat că a distrus ușile de la cinci apartamente. A fost reținut de polițiști

Adolescent, acuzat că a distrus ușile de la cinci apartamente. A fost reținut de polițiști

Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 46 de ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin i-ar fi distrus uşa apartamentului.
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că uşa apartamentului reclamantei prezenta urme de distrugere, pe toată suprafaţa şi că pe scara blocului mai există alte cinci uşi, care ar fi fost distruse.
La scurt timp, poliţiştii au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de atât de distrugerea uşilor, cât şi de ameninţarea proprietarilor cu acte de violenţă.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.
Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.
La data de 16 decembrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, procurorul de caz dispunând faţă de acesta luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*