Anchetat pentru că a mers la spital

0
331

Un bărbat din Aninoasa este în atenția oamenilor legii după ce a fost reclamat de medic că mers la spital. Bărbatul se afla în izolare și a ajuns la spitalul din Bumbești Jiu solicitând investigații medicale pentru o rudă.

“În noaptea de 26/27 octombrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizati de către un medic din cadrul Spitalului Orășenesc Bumbesti-Jiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin care figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19, s-a prezentat la unitatea de primiri urgențe.Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani, din comuna Aninoasa, figurează în evidențele Direcției de Sănătate Publică Gorj ca fiind diagnosticat cu COVID-19 și față de care s-a luat măsura izolării la domiciliul declarat în orașul Bumbești Jiu.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis IPJ Gorj.

Bărbatul poate evita incidentul dacă solicita spijin la serviciul unic 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here