Acasa / News Alert / Arhiepiscop cu “program” săptămânal la Poliție. INCULPATUL DĂ CU SUBSEMNATUL

Arhiepiscop cu “program” săptămânal la Poliție. INCULPATUL DĂ CU SUBSEMNATUL

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța îl va avea ca „oaspete”, în fiecare săptămână, pe șeful Bisericii constănțene. Arhiepiscopul Teodosie, cercetat de DNA Constanța sub control judiciar pentru luare de mită și folosire de acte false pentru obținerea ilegală de fonduri europene, are deja un grafic întocmit de IPJ pe care trebuie să îl respecte întocmai. Altfel, poate fi arestat preventiv.

Înaltul prelat constănțean se va prezenta în fiecare zi de joi a săptămânii, în jurul prânzului, la sediul Poliției județului Constanța pentru a semna documentul care atestă că nu fuge de anchetă. DNA a decis că inculpatul Teodosie Petrescu este obligat “să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat”. IPS Teodosie nu are încotro și trebuie să îi viziteze săptămânal pe polițiștii Serviciului  de Supraveghere Judiciară.

Imediat după ce DNA Constanța a dispus în urmă cu două zile începerea urmăririi penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile pentru inculpatul Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului a fost trimis la Poliție. Aici i s-a intocmit graficul de prezentare la raport, urmând ca săptămânal, la ora 12,00 să vină la semnat. Dacă nu poate veni la ora convenită, inculpatul are obligația ca înainte cu 48 de ore să anunțe ofițerul de supraveghere judiciară că e reținut de probleme profesionale, stabilind o altă oră.

Sursa: http://www.evz.ro/arhiepiscopul-teodosie-are-program-saptamanal-la-politie.html

Un comentariu

  1. In loc sa ajutati oamenii amarati le luati painea de la gura.Ma refer la toti popii si arhikakatii din bisericile ortodoxe.Niste banditi care ne ia painea de la gura.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*