spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAu fost reluate căutările tânărului care a căzut în râul Jiu

    Au fost reluate căutările tânărului care a căzut în râul Jiu

    Căutările tânărului de 28 de ani care a căzut în râul Jiu în urmă cu două zile au fost reluate de către salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.

    „În aceasta dimineaţa, începând cu ora 08:30, au reînceput căutările persoanei dispărute in apele Jiului. Intervenţia este in desfăşurare, la fata locului fiind  două echipaje de pompieri cu două bărci pneumatice cu motor. Căutările au loc in zona barajului de la Vârţ şi in aval de acesta”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj

    Tânărul a căzut dintr-o barcă

    Mihai Beuran se căsătorise cu doar o zi înainte nefericitul eveniment, iar soţia lui este gravidă. Tânăra a lansat un apel pe Facebook pentru ca cei care îl cunosc pe Mihai să se roage pentru a fi găsit în viaţă.

    Tânărul se afla într-o barcă împreună cu un prieten, dar s-a dezechilibrat și a căzut: „Doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ales să se distreze într-un mod neobişnuit. Aceştia se deplasau, aseară, cu o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

    La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului.

    În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu nu a mai fost găsit.

    În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: