Aurel Popescu: „Un merit pentru finanțarea obținută de Aparegio o au și consilerii locali din partea PSD”

0
486

                                                               În urmă cu câteva zile, mai exact pe data de 23.12.2020, Aparegio Gorj a semnat contractul de finanțare pentru „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în județul Gorj”, proiect ce se ridică la o valoare totală de 1.080.673.346,54 lei, inclusiv TVA. Din această sumă aproximativ 74 de mlioane de euro urmează să fie investiți în Municipiul Târgu Jiu, iar acest lucru se datorează consilierilor municipali din partea Partidului Social Democrat.

Printr-o postare făcută pe pagina sa de socializare, Aurel Popescu, consilier local din partea PSD și fost viceprimar al municipiului Târgu Jiu, felicită operatorul de apă pentru semnarea acestui contract, dar și sprijinul acordat de colegii săi pentru ca acest proiect să devină realizabil: „Partidul Social Democrat, prin consilierii municipali din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, își arată mulțumirea pentru reușita conducerii Aparegio Gorj privind semnarea contractului de finanțare pentru PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APA UZATĂ IN JUDEȚUL GORJ. Contractul, a cărui valoare totală este de 1.080.673.346,54 lei, inclusiv TVA, cofinanțat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa prioritară nr.3, este o realizare pentru județul Gorj. Implicarea a fost una majoră, ținând cont că a existat sprijin atât din partea aleșilor locali PSD de la Târgu-Jiu, cât și a UAT-urilor ce fac parte din acest proiect”.

Consilierii locali din partea Partidului Social Democart au fost cei care au inițiait proiectul de hotărâre prin care a fost posibiliă accesarea acestor fonduri, după ce actualul primar al Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, l-a retras, neavând curajul să și-l asume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here