„Avem nevoie de o nouă generație politică!” Vezi cine spune asta

0
51

Premierul Dacian Cioloş afirmă, într-o postare pe pagina sa de socializare, că răul cel mai mare pe care l-a făcut regimul comunist societăţii româneşti a fost minciuna promovată la rang de guvernare, iar pentru a pune adevărul în locul minciunii este nevoie de curaj, asumare individuală, dar şi de o nouă generaţie politică.

„Istoricul Neagu Djuvara spunea că cel mai mare rău pe care regimul comunist l-a făcut societăţii româneşti a fost minciuna, promovata la rang de guvernare şi înrădăcinata în toate sistemele vitale. Minciuna care, aş continua eu, a instituit frica, intoleranţa, duplicitate”, spune Cioloş, în comentariul postat vineri seara pe Facebook.

El subliniază că România trebuie reaşezată pe valori cum sunt adevărul, responsabilitatea, încrederea, pro-activitatea, toleranţa, umanitatea şi solidaritatea.

„Avem nevoie de curaj, de asumare individuală, dar şi de o noua generaţie politică pentru a pune, la nivel societal, adevărul în locul minciunii, pentru a înţelege că responsabilitatea, încrederea, pro-activitatea, toleranţa, umanitatea şi solidaritatea aparţin firescului, normalităţii. Împreună, trebuie să reaşezăm România pe aceste valori”, subliniază Cioloş.

Astazi este ultima zi in care partidele isi pot depune listele cu reprezentanii in sectile de votare. Pana la ora 16,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here