Acasa / News Alert / Bărbat din Țicleni, acuzat că și-a șantajat sexual fosta iubita

Bărbat din Țicleni, acuzat că și-a șantajat sexual fosta iubita

O tânără, de 18 ani, din comuna Bîlteni, a sesizat poliția cu privire la faptul că un bărbat, de 39 de ani, din oraşul Ţicleni, cu care a avut o relație de prietenie, o şantajează cu postarea unor fotografii compromiţătoare pe reţelele de socializare, în scopul obţinerii de favoruri sexuale.

„În cursul zilei de astăzi, în baza mandatul de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Târgu Jiu, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari şi Postului de Poliţie Bîlteni au desfăşurat percheziţie domiciliară , la domiciliul bărbatului, din oraşul Ţicleni, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă şi medii de stocare( telefon mobil, tabletă ), care ar fi fost folosite la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari în vederea audierii, urmând a se dispune măsuri legale în cauză.

În cauză s-a întocmit dosar penal, poliţiştii continuând cercetările privind săvârşirea infracţiunii de şantaj“, a spus Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*