Bătrân de 69 de ani, bănuit de contrabandă

0
32

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au continuat, astăzi, cercetările într-o cauză penală, privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ocazie cu care au descins la trei domicilii din Motru.

Polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza municipiului Motru, pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat de 69 ani, din Motru, bănuit de contrabandă cu țigarete.

„La locuința acestuia au fost identificate mai multe înscrisuri, din care rezultă activitatea infracțională a acestuia, precum și un număr de 60 pachete de țigarete, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

La data de 25 iunie a.c., bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here