Campanie murdară la Motru! Sute de materiale denigratoare la adresa unui candidat au fost împărțite prin oraș

0
106

 

Cu doar o zi înaintea alegerilor locale,  prin Municipiului Motru au fost împărțite sute de ziare cu materiale denigratoare la adresa candidatului PSD la Primăria Motru,   Cosmin Morega.  Materiale sunt neasumate,  însă este evident că au fost comandate de unul dintre candidații la primărie.  Morega îl acuză pe candidatul PNL că s-ar afla în spatele acestei acțiuni murdare.

„Un om de bună credință m-a anunțat ce mi se pregătește și mi-a spus cine se afla în spatele acestor mizerii. Totul s-a pus la cale într-un local din oraș,  azi-noapte. Oamenii domnului Jianu, unul dintre consilierii de pe lista domnului primar a fost. Am fost la declarații, iar acum urmează să se găsească autorii”, a declarat Cosmin Morega  candidatul PSD la Primăria Motru.

Cazul se află în atenția polițiștilor  din Motru.

„La data de 26 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de către un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că în noaptea de 25/26 septembrie a.c., au fost distribuite în mai multe scări de bloc, materiale denigratoare la adresa sa. În cauză se efectuează verificări cu privire la cele sesizate, urmând a fi dispuse măsuri în consecință”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here