Căsătorii pentru o zi de Valentine’s Day

0
19

Shopping City Târgu Jiu devine destinația îndrăgostiților. Cuplurile care vizitează centrul comercial își pot sărbători iubirea la evenimentul Love Parade, unde vor avea parte de căsătorii de o zi și multe alte surprize destinate cuplurilor.

Astfel, cei mai hotărâți dintre îndrăgostiți își pot legaliza simbolic relațiile, pentru o zi, prin intermediul unei ceremonii de căsătorie, oficiată de către un MC. Proaspeții însurăței vor primi, din partea centrului comercial, un certificat care atestă oficierea ceremoniei și pot imortaliza fericitul moment în photobooth-ul cu accesorii haioase, deschis pentru toți îndrăgostiții.

Tot de Valentine’s Day, surprizele care aduc zâmbete se țin lanț, așadar partenerii își pot impresiona jumătatea cu declarații de dragoste scrise pe bilețele ce vor fi lipite, apoi, pe o inimă-gigant, special amenajată în interiorul mall-ului.

Mai mult, pentru că momentele petrecute împreună sunt de neprețuit, cei loviți de săgeata lui Cupidon pot participa la concursurile organizate în cadrul evenimentului Love Parade. Îndrăgostiții vor demonstra cât de bine își cunosc partenerii, participând la diverse quiz-uri tematice, iar cel mai frumos dans și cele mai emoționante declarații de dragoste vor fi premiate cu sticle de șampanie, vin sau bomboane de ciocolată. Și, fie că au câștigat sau nu, toate cuplurile pot face o vizită la Candy Bar, pentru a se îndulci cu bunătăți culinare.

Evenimentul Love Parade va avea loc pe 14 Februarie, între orele 16:00 și 20:00, interval în care vizitatorii Shopping City Târgu Jiu își pot sărbători iubirea participând la activitățile organizate în centrul comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here