9.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăNews AlertCâți invitați, atâtea amenzi la o petrecere privată

Câți invitați, atâtea amenzi la o petrecere privată

Jandarmii gorjeni au împărţit zeci de amenziO petrecere cu 55 de persoane s-a încheiat  cu 55 de amenzi aplicate de polițiștii Secţiei 5 Craiova.

În urma unei sesizări, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, ajutați de mai multe echipaje din cadrul Secțiilor 1,2,3,4, și 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.M.B. Craiova, precum și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj, au intervenit la un local din Municipiul Craiova, acolo unde avea loc o petrecere privată. Oamenii legii au constatat faptul că sunt încălcate măsurile de combatere a răspândirii coronavirusului, prevăzute în starea de alertă, astfel că toate persoanele care participau la logodnă au fost sancționate contravențional, cuantumul amenzilor ridicându-se la valoarea de 17.500 de lei.

De asemenea, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 42 de ani, din Craiova, care a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei.

Totodată, polițistii au identificat administratorul localului în persoana unei femei din Craiova, care a fost sanctionată cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

Evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -