9.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 13, 2021
AcasăNews AlertCEO ar putea ajunge în situația CEH din cauza Guvernului Cîțu. Vezi...

CEO ar putea ajunge în situația CEH din cauza Guvernului Cîțu. Vezi cine spune asta!

Când Complexul Energetic Hunedoara răcește, Complexul Energetic Oltenia începe să strănute, declara cu câțiva ani în urmă un fost manager al CE Oltenia. Compania energetică din județul vecin se află acum într-o situație extrem de gravă din punct de vedere financiar, angajații recurgând  la forme extreme de protest pentru a-și primii salariile și celelalte drepturi aferente. Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, atrage atenția într- o postare pe o rețea de socializare asupra faptului că angajații din CEO ar putea ajunge în aceeași situație, dacă guvernanții nu știu să negocieze soarta companiei cu oficialii de la Bruxelles.
”Câțule, plătește salariile minerilor!
În orice țară civilizată, un om care muncește este plătit pentru munca prestată. În România anului 2021, în România europeană, Statul Român refuză de luni bune să plătească salariile unor angajați. Mineri sau nu, compania este a Statului Român, iar acest Stat, condus de o guvernare de dreapta, refuză de prea mult timp să le plătească drepturile unor angajați ai săi.
A fost nevoie ca oamenii să își pună viața în pericol, să apeleze la un protest extrem, să se închidă în subteran, pentru ca guvernanții să facă un lucru firesc, pentru care nu trebuia să se ajungă până în acest punct, adică să le plătească salariile restante.
Iată de ce vreau să trag un semnal de alarmă, în ideea în care soarta minerilor de la Complexul Energetic Hunedoara ar putea fi împărtășită și de angajații Complexului Energetic Oltenia, dacă cei care conduc vremelnic destinele României nu vor fi capabili să negocieze cu fermitate, la Bruxelles, soarta sectorului energetic”, se arată într-o postare a deputatului Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -