Acasa / News Alert / Ciocea Ion revocat din funcție

Ciocea Ion revocat din funcție

În urma  desfășurării Adunării Generale a Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Gorj din data de 12.08.2018, dl. Ciocea Ion  a fost revocat din functia de Președinte al asociației. Revocarea a fost hotărâtă prin exprimarea votului celor 104 membri delegați prezenți la sedință, dintre care 94 de voturi au fost pentru revocare.

Atribuțiile Președintelui au fost preluate de către Vicepreședintele responsabil cu vânătoarea, dl. Predescu Șerban.

2 comentarii

  1. orice drum incepe cu ,,un prim pas,,! Este o realizare extraordinara dupa ,,fortarea pensionarii,, lui Tonca,sa fie eliminati cei ce s au infulecat ani buni din rucsacul AVPS.lui !!!Au existat declaratii ca el,Ciocea, vrea sau a ,,pus botnita,, celor ce nu s loiali,etc. !? Intrebarea mea este : cum a putut un magazioner , ( daca nu stiti va povestesc ,magazioner la hotelul prtidului in parc!!)cu scoala de tractoristi la CAP absolvita sa reuseasca sa minta localnicii acolo unde i primar si sa si impuna ,,ideile constructive,, atita timp la o organizatie finantata din cotizatiile membrilor AJVPS !!!???Este aceeasi boala a nesimtitului si prostului care ,,ajunge imparat,, ! Daca i ascultati interviurile date,radio,tv. foloseste un grup de cuvinte,cca 30-40 care se repeta in permanenta in si pe parcursul dialogului !Uimitor ,faptul ca nu au existat reporteri care sa l corecteze,sa l oblige sa raspunda la intrebarile puse !!??El,acest ,,primar,, erou oltean si membru de onoare al Romanika,fiu de Gorj,….daca l ducem in gara ,credeti stie sa urce n..tren!? Ma uimesc acesti viermi rozatori precum cel de matase,(scz. acesta produce ceva ) sa infuleci ,sa respiri,sa….sa, fara ca cineva sa l ,,treaca strada,, inapoi de unde a venit , bojdeuca bustuchini !!!?

  2. Apoi de , mai nea’ Ciocea , partidul si masonii te au pus presedinte la AGVPS , partidul si masonii te au dat jos. Daca n ai mai respectat omerta ,,,,,, Fara PSD esti un nimeni.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*